Portret

info
portfolio portret portfolio portret portfolio portret portfolio portret portfolio portret portfolio portret portfolio portret portfolio portret portfolio portret

Altijd al een leuke foto van jezelf, je gezin of je familie willen hebben? Een mooie portretfoto is een blijvende herinnering en een leuk cadeau om te geven.

De fotosessie kan bij jullie thuis of op een andere binnen- of buitenlocatie plaatsvinden. Bijvoorbeeld het strand, een park of  tuin.

Kleding advies
Trek kleding aan die lekker zit en waarin jij je prettig voelt. Probeer kleding met drukke prints te vermijden. Als je met meerdere personen op de foto wilt is het mooi om de kleding op elkaar af te stemmen. Denk aan kleur, stijl en tinten. Om de foto een persoonlijk tintje te geven kun je gebruik maken van accesoires die bij jou passen. Zoals een muziekinstrument, een voetbal of iets anders wat iets over jezelf zegt.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Binnen een week ontvang je per mail een inlogcode naar je persoonlijke online gallery met de foto’s in klein formaat en voorzien van logo. De foto’s blijven hier tot 1 maand na plaatsing staan. Uit deze selectie kies je de foto die bij de fotosessie inzit. En eventueel de fotoafdrukken, canvasdoeken of foto’s op dvd die je wilt bestellen.

De bestelling wordt dan, na ontvangst van betaling, uiterlijk binnen 3 weken naar je opgestuurd.

Voor vragen of vrijblijvende informatie, neem dan contact met mij op.