Newborn

info
portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn portfolio newborn

Een newborn baby is een groot wonder. Zo klein met mini vingertjes en teentjes. Een mooie herinnering die je nooit wilt vergeten. Laat deze prachtige tijd vast leggen door middel van een uitgebreide newborn fotosessie.

De fotosessie vind plaats bij jullie thuis als jullie baby tussen de 7 en 12 dagen oud is. In deze periode slaapt jullie baby veel en is het gemakkelijk in verschillende natuurlijke houdingen te leggen.

Een fotosessie  zal tussen de twee à drie uur duren zodat er tussendoor voldoende tijd is om in alle rust te voeden, te verschonen of om even te knuffelen. Belangrijk  is dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Zorg ervoor dat er op de dag van de fotosessie geen andere dingen gepland staan, dit om de rust te behouden.

Ik maak gebruik van natuurlijk licht; geen studiolampen en dergelijke, maar alles puur.

Voorbereiding
Om je baby niet onnodig wakker te maken en om strepen op het lichaampje te voorkomen, is het aan te raden om voor de fotosessie geen strakke kleertjes aan te doen. De luier kan je losjes aandoen en je baby tot het moment van fotograferen lekker in een doek te wikkelen. Het is belangrijk dat de kamer waar de fotosessie plaatsvind lekker warm is.

Zelf neem ik een zitzak en verschillende accessoires, zoals mutsjes en doeken mee.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Binnen een week ontvang je per mail een inlogcode naar je persoonlijke online gallery met de foto’s in klein formaat en voorzien van logo. De foto’s blijven hier tot 1 maand na plaatsing staan. Uit deze selectie kies je de foto die bij de fotosessie inzit. En eventueel de fotoafdrukken, canvasdoeken of foto’s op dvd die je wilt bestellen.

De bestelling wordt dan, na ontvangst van betaling, uiterlijk binnen 3 weken naar je opgestuurd.

Voor vragen of vrijblijvende informatie, neem dan contact met mij op.