Kinderen

info
portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen portfolio kinderen

Kinderen zijn spontaan, speels en ondeugend. Je kunt ze daarom het beste fotograferen in een vertrouwde omgeving waar ze zichzelf kunnen zijn. Vaak is dit hun eigen tuin, woon- of slaapkamer. Denk hierbij ook aan een bos of speelplaats waar de kinderen graag komen.

In een speelse en ongedwongen fotosessie leg ik de unieke persoonlijkheid van jullie kind(eren) vast. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht.

Kledingadvies
Kleding dat effen is komt het mooist en rustigst over op de foto, bedrukte kleding geeft een druk effect. Witte, maar ook andere lichte of juist felle kleuren zijn geschikt. Dit geldt vooral voor de bovenkleding. Voor onderkleding zoals broek of rok is spijkerstof aan te raden. Baby’s kunnen heel goed in hun rompertje, luier of naakt.

Wil je samen op de foto stem dan de kleding op elkaar af. Kies er bijvoorbeeld voor om allemaal een spijkerbroek en witte bovenkleding aan te doen.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Binnen een week ontvang je per mail een inlogcode naar je persoonlijke online gallery met de foto’s in klein formaat en voorzien van logo. De foto’s blijven hier tot 1 maand na plaatsing staan. Uit deze selectie kies je de foto die bij de fotosessie inzit. En eventueel de fotoafdrukken, canvasdoeken of foto’s op dvd die je wilt bestellen.

De bestelling wordt dan, na ontvangst van betaling, uiterlijk binnen 3 weken naar je opgestuurd.

Voor vragen of vrijblijvende informatie, neem dan contact met mij op.