Baby

info
portfolio baby portfolio baby portfolio baby portfolio baby portfolio baby portfolio baby portfolio baby

De veranderingen van een baby gaan in het eerste jaar zo snel. Van liggen naar zitten, kruipen, voor het eerst staan en lopen. Elk moment is bijzonder. Een mooie babyfoto is een blijvende herinnering aan die verschillende momenten.

Babyfotografie is voor baby’s ouder dan 2 weken en worden in een vertrouwde omgeving bij jullie thuis gemaakt.
In een speelse en ongedwongen fotosessie leg ik de unieke persoonlijkheid van jullie baby vast. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk licht.

Kledingadvies
Kleine baby’s kunnen heel goed in hun rompertje, luier of naakt. Voor de wat oudere baby komt effen kleding het mooist en rustigst over op de foto, bedrukte kleding geeft een druk effect. Witte, maar ook andere lichte of juist felle kleuren zijn geschikt. Dit geldt vooral voor de bovenkleding. Voor onderkleding zoals broek of rok is spijkerstof aan te raden.

Wil je samen op de foto stem dan de kleding op elkaar af. Kies er bijvoorbeeld voor om allemaal een spijkerbroek en witte bovenkleding aan te doen.

Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Binnen een week ontvang je per mail een inlogcode naar je persoonlijke online gallery met de foto’s in klein formaat en voorzien van logo. De foto’s blijven hier tot 1 maand na plaatsing staan. Uit deze selectie kies je de foto die bij de fotosessie inzit. En eventueel de fotoafdrukken, canvasdoeken of foto’s op dvd die je wilt bestellen.

De bestelling wordt dan, na ontvangst van betaling, uiterlijk binnen 3 weken naar je opgestuurd.

Voor vragen of vrijblijvende informatie, neem dan contact met mij op.